Aanmelden

Vanaf 4 jaar gaat uw kind naar de basisschool. U kunt uw kind tussen de 3 jaar en 3 jaar en 9 maanden aanmelden bij een school. Is uw kind nog geen 3 jaar dan is aanmelding niet mogelijk. 
Welke school het best passend lijkt voor uw kind, kunt u op een aantal manieren onderzoeken:
·         kijken op de website van de betreffende school;
·         kijken op de website www.scholenopdekaart.nl, hier staat algemene info op maar ook de                schoolgids (met specifieke info);
·         vragen om een rondleiding en een gesprek op de school;
·         mensen in uw omgeving bevragen naar ervaringen van de school.

Wij wensen u veel succes met het maken van de juiste schoolkeuze voor uw kind.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?
De aanmelding van kinderen voor een van onze basisscholen gaat via één centraal punt. Het aanmeldformulier vindt u hieronder. Voor een aanmelding bij De Groenling en NatuurTalent is een apart formulier i.v.m. wachtlijsten.

Indien uw kind reeds op een andere basisschool heeft gezeten en u uw kind tussentijds bij een van onze basisscholen wilt aanmelden, dan kunt u ook onderstaand aanmeldformulier gebruiken.

U kunt het ondertekende aanmeldformulier, samen met een kopie van het geboortebewijs of identiteitsbewijs van uw kind, op verschillende manieren inleveren:
·         vul het formulier digitaal in en verstuur dit naar aanmelden@prisma-spo.nl
·         vul het formulier met de hand in en geef het af op het Prisma kantoor of verstuur het per post naar het Prisma kantoor (Kerkstraat 32, 5981 CG, Panningen).

De school heeft 6 weken de tijd om te onderzoeken of we tegemoet kunnen komen aan de onderwijsbehoeften van uw kind. Dit kan nog éénmalig verlengd worden met 4 weken.


Wachtlijst de Groenling en NatuurTalent
Op dit moment is er op de Groenling en NatuurTalent een wachtlijst. Dit houdt in dat de toelating van uw kind niet vanzelfsprekend is. Als uw kind op de wachtlijst staat wordt er een aantal weken voor de start van uw kind gekeken of uw kind geplaatst kan worden op basis van een aantal criteria. Deze staan beschreven op de websites van De Groenling en NatuurTalent.