achtergrond

Informatie voor ouders

Uw kind naar de basisschool

Indien uw kind vóór 1 oktober 2020 vier jaar wordt, betekent dit dat u moet gaan kijken naar een basisschool voor uw kind. Het is verstandig om uw kind minstens een half jaar voordat hij/zij vier jaar wordt aan te melden bij een basisschool van uw keuze.
/ Lees hier hoe het aanmelden werkt

De PadXpress

Een breed aanbod van naschoolse activiteiten.
Met de PadXpress bieden we alle kinderen een unieke mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief workshops, lessen en/of activiteiten te volgen op het terrein van sport en spel, theater, dans, muziek, media, techniek, kunst, natuur, erfgoed en literatuur.
/ Alles over PadXpress

Procedures

Op elke school van Stichting Prisma is een klachtenregeling aanwezig. Deze garandeert een zorgvuldige behandeling van klachten, waarmee het belang van de betrokkenen wordt ingediend, maar ook het belang van de school.
/ Alles over de procedures

De scholen

De 13 basisscholen van Stichting Prisma.
/ Naar de basisscholen

Tussenschoolse opvang (TSO)

Een goed georganiseerde overblijf is belangrijk. Voor kinderen is het van belang om rustig een boterham te eten en lekker te spelen. Met de dosis energie die ze opdoen, kunnen ze er ’s middags weer tegenaan. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat kinderen het tussen de middag naar hun zin hebben. En voor leerkrachten vergemakkelijkt een goed georganiseerde overblijf de start van het middagprogramma.

/ Alles over TSO