achtergrond

Vacature Hoofd Bedrijfsvoering

Organisatieprofiel
Prisma verzorgt onderwijs binnen integrale kindcentra voor kinderen van 0 t/m 14 jaar in de gemeente Peel en Maas. Prisma telt 12 scholen verspreid over Helden, Panningen en omliggende dorpen: 10 reguliere basisscholen, een openbare school en een school voor speciaal basisonderwijs. Ruim 170 medewerkers werken samen aan het onderwijs voor ongeveer 1700 leerlingen.
 
Typerend voor Prisma is de bevlogenheid waarmee medewerkers iedere dag werken aan betekenisvol onderwijs. Wij geloven dat iedereen werkt vanuit de intentie het juiste te doen. Prisma geeft medewerkers eigenaarschap en ruimte zich te ontwikkelen binnen de gestelde kaders. Dit leidt tot optimale onderwijskundige resultaten en uiteenlopende initiatieven tot vernieuwend onderwijs.
 
In 2018 is het strategisch beleid 2019-2023 ontwikkeld, dit vormt de richting voor de komende jaren. In dit beleidsplan zijn strategische doelen geformuleerd op het gebied van Onderwijs en Kwaliteit, Personeel en Bedrijfsvoering & Organisatie. Voor het domein Bedrijfsvoering & Organisatie ligt de focus op het realiseren van een gezonde en transparante financiële basis dienend aan de onderwijsdoelstellingen, dat processen op orde zijn en Prisma in control is en zorgen voor goed uitgeruste schoolgebouwen. Ook ligt de nadruk op verdere professionalisering, inrichting en servicegerichtheid van het ondersteuningsbureau aan het primaire proces.
 
Een aantal functies op het ondersteuningsbureau zijn gewijzigd. Voor de ontstane vacatures worden ambitieuze mensen gezocht die gericht zijn op samenwerking en een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van het ondersteuningsbureau en de stichting als geheel. Voor het ondersteuningsbureau van Prisma zijn wij op zoek naar een enthousiast:
 
                                              Hoofd Bedrijfsvoering (WTF 0,8-1,0)
Salarisindicatie schaal 12 CAO PO, minimaal € 3365,-- maximaal € 5.258,-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling

Bekijk hier de volledige vacature